Familiedage

Vi glæder os altid til at byde din familie velkommen på Korinth Efterskole. Hvert år arrangerer vi en særlig dag for forældre, bedsteforældre og søskende.

Den første lørdag i september inviterer vi til forældredag. Dagens program står på fælles aktiviteter, hygge og god mad. Opgaverne er forskellige, så alle kan være med – og dine forældre kan få et ordentligt indtryk af din efterskole.

I december inviterer vi bedsteforældre til julehygge. Spisesalen vil stå på gloende pæle. Vi skal synge, fortælle historier, og du får selvfølgelig også mulighed for at vise dit værelse og skolen frem til dine bedsteforældre.

I løbet af året arrangerer vi også en søskendeweekend, hvor mindre søskende eller andre børn i familien er velkomne på efterskolen. Vi lægger et program, alle kan være med til, og dine søskende vil få stillet deres nysgerrighed om, hvordan det mon er at gå på efterskole.