Betalingsbetingelserne

• Jeg erklærer mig hermed indforstået med, at min søn/datter bliver elev på Korinth efterskole vilkår, og påtager mig økonomiske ansvar i forbindelse med skoleopholdet, herunder betaling af de 4 ekstra uger uden fradrag af statsstøtte, såfremt skoleopholdet afbrydes i utide.
  • Ret til at se oplysninger (indsigtsret). Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig og en række andre oplysninger. Skolen tager et gebyr på kr. 200,- for dette arbejde

Betaling

Et år på Korinth Efterskole bliver dels betalt af dine forældre – dels af den danske stat. Ugeprisen for skoleåret 2019-2020 på Korinth Efterskole er: 2.400 kr.
Betalingen er opdelt i 11 rater. Fem rater før 1. januar og fem efter. Dine forældre betaler 1 måned forud. I ugeprisen er inkluderet betaling til den årlige udenlandsrejse – ikke lommepenge.