Camp Korinth 2018

Årets fedeste sommeroplevelse slår lejr på Korinth Efterskole

Vi byder på fem dage fyldt med spændende aktiviteter og oplevelser i det fri, som du sent vil glemme. Faktisk oplever vi ofte, at flere slet ikke vil hjem, når ugen er omme. Ugen vil knytte dig sammen med andre unge på en ny måde. Du kommer nok også til at lære noget om dig selv samt om alle dem omkring dig.

Camp Korinth bliver planlagt og udført af Camp Korinth-teamet, som er en samling af nuværende og tidligere elever fra efterskolen. Lejren foregår naturligvis i trygge og sikre rammer.

Info om Camp Korinth

Alder: 10-14 år
Pris: kr. 795,-
Lokation: Kaj Lykkesvej 9, 5600 Faaborg
Tilmeldingsfrist: 30. maj 2018 på skolens hjemmeside
Periode: 2. juli – 6. juli 2018

Program og yderligere information følger her på siden. Eller tjek vores facebook.com/CampKorinth/

Spejderliv2
Gourmet3

Højskoleaktiviteter

Foredrag, åbne møder, udstillinger eller lignende arrangementer. Korinth Efterskole er en levende del af lokalområdet, og vi lægger hus til en stribe spændende arrangementer på skolen i løbet af skoleåret. Hold øje med hjemmesiden, hvor vi løbende annoncerer begivenheder.

Cykling og gourmet
Korinth Efterskole planlægger et kursus for cykelentusiaster, der også vil op i gear på gourmetfronten i sommeren 2018.