Craft

Craftlinjen er skræddersyet til dig, der elsker at lære nye teknikker og kreere dine egne designs. Her kan du opleve stoltheden ved at sidde med et færdigt produkt, som du selv har lavet og måske endda fået ideen til.

Arbejdet med hænderne kan noget særligt for trivslen – det handler om at kunne skabe noget meningsfuldt og være i flow, hvor man glemmer sig selv. Vi har projekter, der er fælles for alle, og vi tilpasser dem til dit individuelle niveau og ambitioner – så her kan både nybegyndere og øvede udvikle sig.

I Craft-undervisningen har vi det sjovt og hyggeligt, mens vi øver os og bliver bedre til at omsætte kreative ideer til konkrete, meningsfulde produkter. Vi dyrker vores kreative færdigheder ved at lære nye metoder og teknikker, og vi præsenteres for forskellige materialer, som vi lærer at kombinere på nye og innovative måder. Vi har også forløb, hvor vi samarbejder med kunsthåndværkere eller har gæstelærere på besøg, der kan inspirere os yderligere.

Vores Craftlinje har sit eget særlige hus, hvor vi har te, musik og en rolig atmosfære. Og så er vi desuden meget optagede af genbrug og efterspørger derfor rester af garn og stof fra både dig og din familie - hvilket tilføjer en personlig og bæredygtig dimension til vores lokaler. Så her kan du være dig selv, udfolde din kreativitet i trygge rammer – og få en pause med fordybelse. 

Hvis du vælger craft, kan du blandt andet arbejde med:

Tufte – Lær at lave dit eget personlige tæppe til væggen, gulvet, stolen eller et helt andet sted.
Strikke – Lær at strikke helt fra bunden eller videreudvikle dit strikkeunivers.
Hækle – Lav en del til et fælles tæppe eller kreer din egen bøllehat, taske, pung eller et andet spændende hækleprojekt.
Løbbinding – Lav din personlige kurv eller skål.
Re-design – Skab nye designs ud af genbrugstøj, fx en jakke, nederdel eller taske.

Bliver du glad og begejstret af at udvikle ideer og skabe et produkt? Finder du ro ved at skabe med dine hænder, være i flow og fordybe dig?

Tag den visuelle
tur på linjefaget

Skab unikke designs med kreative teknikker.

CVR-nr: 83280115
Copyright ©
2024
Korinth Efterskole. All Rights Reserved •
Privatlivspolitik