Blandet sport

Formålet med faget blandet sport er at inspirere dig til at afprøve og dyrke forskellige idrætsgrene og bevægelsesfag. Du vil få mulighed for at dyrke forskellige discipliner inde som ude, ligesom du vil få indflydelse på dele af indholdet.

Glæden og det fællesskabende ved at bevæge sig sammen, og opleve at det medvirker til øget velvære og trivsel, er bl.a. i fokus – og så skal det være sjovt at dyrke sport.

På denne linje vil du blandt andet møde følgende sportsgrene:

  • Badminton
  • Volleyball
  • Flagfootball
  • Ultimate
  • Floorball/hockey
  • Basket
  • Fodbold

Sportsgrenene er til dels fastlagte, men hver eneste linjefagsperiode tilpasser vi indholdet til lige præcis dine – og dine medelevers – ønsker og behov.

I løbet af en linjefagsperiode vil du arbejde med både praktiske og teoretiske aspekter af sport. Du vil opleve lidt af hvert, når vi først har teoretisk undervisning, dernæst taktisk træning, og så slutter vi af med spil, hvor du kan se, hvordan dine færdigheder har udviklet sig. På den måde får du en god basisforståelse for boldspil – både taktisk og teknisk.

Du behøver ingen særlige kompetencer for at være med. Niveauet tilpasses dem, der er på holdet, så alle kan være med og udvikle sig. Vi fokuserer nemlig på at skabe en sjov og lærerig oplevelse, hvor du lærer, hvad der skal til for at blive bedre i forskellige sportsgrene. Og det kan altså være alt fra at lære at serve i volleyball til at forbedre sit hopskud i basket.

Og så kommer vi også lidt væk fra efterskolen, når chancen byder sig. Det kan være på de længere dage, hvor vi eksempelvis tager i svømmehallen eller spiller discgolf. Men det er noget, vi aftaler i sammenspil! 

Hvorfor så vælge blandet sport? Fordi det er sjovt at bruge sin krop og spille holdspil. Det er således en fantastisk mulighed for at forbedre dine færdigheder i en række forskellige sportsgrene, mens du har det sjovt sammen med andre.

Der vil også være mulighed for få en forståelse for, hvordan man dygtiggøre sig i et eller flere aspekter i boldspil.

Tag den visuelle
tur på linjefaget

Prøv forskellige sportsgrene sammen.

CVR-nr: 83280115
Copyright ©
2024
Korinth Efterskole. All Rights Reserved •
Privatlivspolitik