Hverdagen på Korinth Efterskole

Nogen synger smukt, andre synger aldrig. Nogen træner biceps, andre træner andengradsligninger. Nogen lærer at tage ansvar, mens andre lærer at lægge det fra sig. Der er heller ikke mange værelser, som er ens på Korinth Efterskole. Når to efterskoleelever flytter sammen, opstår der i løbet af et par uger, dage eller timer en helt særligt kultur på netop det værelse. Korinth Efterskole er stedet, hvor du for alvor kan være dig.

Hos os vil du opleve et stort fokus på den enkelte elevs udvikling både fagligt og personligt. Det kan alt sammen lade sig gøre, fordi vi er en lille skole med et stort fællesskab. Med en anderledes undervisning sørger vi for, at der altid er energi til hjernen. Fælles for hver dag er den faste morgenmotion, madlavning og masser af hygge med dine kammerater. På efterskolen bor du på værelse med en af dit eget køn og på gang med både piger og drenge.

Magnus Kristiansen

Magnus:
”Korinth er det hyggeligste sted på jorden – med fantastiske lærere, venner for livet og nye hobbyer. Set i bakspejlet var Korinth en personlig udvikling for mig, der bare skete – uden at jeg lagde mærke til det”.