Linjefag

Linjefag på Korinth Efterskole foregår mandag og onsdag hver uge og er opdelt i 3 perioder henover et skoleår, som vist her på siden. Man har således mulighed for i løbet af et helt skoleår at have i alt 6 forskellige linjefag.

Mandag og onsdag er store dele af dagen afsat til at fordybe sig i netop de linjefag du finder interessant. På denne måde får du sammenhængende tid til at dygtiggøre dig, samt udforske og lege dig til nye erfaringer. Næsten alle linjer tager ud af huset på ekskursioner, for at opleve og prøve kræfter med omverdenen.

På alle linjer kan du komme som nybegynder og erfaren, – vi kan rumme alle niveauer. Vigtigst er det, at du brænder for at give den gas med dine kammerater på linjerne. Du vælger først dine linjefag, når du er startet på dit efterskoleår hos os.

Linjefag på Korinth Efterskole er for dig, der ønsker at blive endnu dygtigere til det du brænder for, eller blot lære en helt ny disciplin at kende. Uanset dit niveau kan vi forsikre dig om, at du får det sjovt og lærer en masse.

CVR-nr: 83280115
Copyright ©
2024
Korinth Efterskole. All Rights Reserved •
Privatlivspolitik