Dykning

Der er en brugerbetaling på dette fag. Pris: 3800 kr.

For den pris får du et PADI OPEN WATER certifikat, hvis du består eksamen. PADI OPEN WATER diver er det første trin på PADI’s uddannelsesstige.

Med et open water dykkercertifikat kan du dykke overalt i verden, fordi du har opnået uddannelse til at dykke til en dybde af 18 meter.

Når et dykkerkursus er mærket med PADI, er kurset internationalt anerkendt og akkrediteret. PADI-mærket er din garanti for, at dykkerkurset lever op til de internationale krav og standarder for kvalitetssikret dykkerundervisning. Linjen foregår i et samarbejde med Diving 2000 Odense.

Der undervises i teori, tilvænning i pool og åbnet hav. Når du har taget selve certifikatet, rummer undervisningen 2 dyk i det Sydfynske øhav for til sidst at få det store dyk på 18 meter i Lillebælt. For at kunne deltage skal man igennem PADI’s helbredserklæring.

Skulle du mod forventning ikke bestå PADI OPEN WATER, vil du med stor sandsynlighed kunne bestå ”Scuba Diver”, hvor du må dykke ned til 12 meter, dog altid med en professionel dive-master.

Er du klar på at udforske verden under havets overflade, er dykkerlinjen noget for dig.

Få PADI-certifikat og dyk verden rundt.

CVR-nr: 83280115
Copyright ©
2024
Korinth Efterskole. All Rights Reserved •
Privatlivspolitik