Ridning

Du er nok allerede rytter, men vil gerne udvide din horisont fra hesteryg. Ride-linjen er for dig, som vil lære hesten bedre at kende både praktisk og teoretisk. En fast dag om ugen er vi på Dalum Landbrugsskole, som har optimale faciliteter og personale til at hjælpe og vejlede dig. Du kan medbringe din egen hest eller ride på Dalum Landbrugsskoles elevheste. Rideundervisningen tilpasses dit niveau.

Hvor klog er en hest egentlig? Du lærer om hestens adfærd, og hvordan du plejer en hest og passer en hestestald. En gang om ugen starter dagen meget tidligt i stalden. Du kommer også til at arbejde med træning fra jorden, heste-agility og bliver undervist i sygdomslære og fodring.

Linnea Munk Nebel

Linnea:
”Nogle af de mest grinern-oplevelser og så mange dejlige venskaber. Det har Korinth givet mig! Det har simpelthen været en af de bedste beslutninger i mit liv at tage på Korinth Efterskole”.