Ridning

Korinth efterskole har valgt Stald Reimer Nielsen til at stå for ridelinjen. Stald Reimer Nielsen bor på Stougaarden i Diernæs, hvorfra eleverne vil få undervisning i god grundridning, dressur og spring på alle niveauer.

Vi har stor ridebane og ridehus med tilhørende rytterstue samt gode turmuligheder. Ligeledes har vi har heste til alle, – nybegyndere såvel som erfarne ryttere. Du har mulighed for at tage din egen hest med på efterskole, og få den opstaldet hos os. Opstaldning af din hest er et anliggende mellem elev/forældre og Stald Reimer eller Korinth Efterskole. Derfor henviser vi til dem ift. information om dette. Det er dog vigtigt at tale med skolen om, hvordan det passer ind i dit efterskoleår at have egen hest med.

Stald Reimer kan tilbyde parter og evt. ekstra undervisning uden for skoletiden. Dette vil dog altid skulle afklares med skolen, hvorvidt det er muligt ift. undervinsingen.

Mie og Sofia, som begge har mange års professionel erfaring med og omkring heste, vil stå for undervisningen. Der vil på hele skoleåret være masser af ridning, teori, praktisk arbejde og hygge, inde som ude.

Har du spørgsmål til ridelinjen, opstaldning eller andet, er du velkommen til at ringe til Sofia på 51787115.

Vi glæder os til et sjovt og lærerigt år.
På gensyn på Stougaarden i Diernæs

Linnea Munk Nebel

Linnea:
”Nogle af de mest grinern-oplevelser og så mange dejlige venskaber. Det har Korinth givet mig! Det har simpelthen været en af de bedste beslutninger i mit liv at tage på Korinth Efterskole”.