esport

Uanset om du drømmer om at spille på de store scener eller blive en endnu bedre gamer, så bliver du mødt af en professionel tilgang til esport på Korinth Efterskole. På vores esport-linje underviser vi i Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO). Her handler det om taktisk overblik, evnen til at kommunikere klart og tydeligt, digital adfærd, gode samarbejdsevner og holdånd. Samtidig skal du træne din fysik, fordi seriøs gaming kræver en god form.

Du vil blive sat på prøve både individuelt og som teamplayer, mentalt og fysisk. Du vil få skærpet dine færdigheder. Og du vil komme til at lære dine stærke og svage sider at kende og arbejde med dem. Du kommer også med til skoleturneringer både online og til nogle af landets største som EDU Cup, YouSee Esportligaen samt LAN events som NPH m.fl.

esport_billede

Magnus Kristiansen

Elevhold 2016/17

Magnus:
”Korinth er det hyggeligste sted på jorden – med fantastiske lærere, venner for livet og nye hobbyer. Set i bakspejlet var Korinth en personlig udvikling for mig, der bare skete – uden at jeg lagde mærke til det”.