Esport

Alle er velkomne på esports linjen, uanset hvor meget man har spillet. På esports-linjen på Korinth Efterskole undervises der i Counter Strike (CS2).

Esports-linjen byder på undervisning i de vigtigste elementer i esporten, såsom kommunikation, taktisk overblik, samarbejde på et hold, digital adfærd og dygtiggørelse i spillet. Derudover bliver der lagt stor vægt på redskaber til selvudvikling og dygtiggørelse, så du kan fortsætte din udvikling efter dit ophold på Korinth Efterskole.

Vi kommer til at arbejde ud fra disse overordnede emner i spillet:

  • Defaults som T 
  • Executes
  • Pistol runder
  • Økonomi
  • CT-setups
  • Samarbejde

Undervisningen foregår på skolen i vores fede lokaler. Der er plads til alle, uanset om man bruger vores computere eller ønsker at medbringe egen computer. 

Vi deltager i Fynsmesterskaberne for skoler, efterskoler og uddannelsesinstitutioner. Derudover vil der løbende blive deltaget i turneringer, såfremt det er muligt.

Vælger du esport på Korinth Efterskole kommer du til at lære en masse om dig selv, dine styrker og svagheder, samt hvordan du bedst muligt udvikler dig til at blive en bedre spiller og holdkammerat. 

Esporten på Korinth Efterskole skaber også rammerne for et fællesskab, hvor der er plads til alle, uanset om man har spillet meget eller man er nybegynder. Her danner esporten og gaming gode rammer for en unik og spændende oplevelse.

Uanset om du drømmer om at spille på de store scener eller blive en endnu bedre gamer, så bliver du mødt af en professionel tilgang til esport på Korinth Efterskole.

Tag den visuelle
tur på linjefaget

Udvikl dine esportsfærdigheder i CS2.

CVR-nr: 83280115
Copyright ©
2024
Korinth Efterskole. All Rights Reserved •
Privatlivspolitik