Adventure på land

Hvis du kan lide at udfordre dig selv både fysisk og mentalt, så er ”Adventure på land” noget for dig.  Her vil vi udforske måden at bevæge sig i naturen på.  Vi bruger de mindste stier, tager den direkte vej gennem krattet og op i træerne.  Vi bygger broer og krydser vand.  Vi bruger mountainbikes, reb og karabiner og hvad vi kan finde i naturen til at bringe os fra A til B.  Farer vi vild tager vi kort og kompas frem. Trailløb, MTB samt klatring i naturen, og i vores egen klatresal, er derfor nogle af de aktiviteter, vi bruger tiden på.

Men vi vil også arbejde med det at bruge naturen til genopladning af batterierne.  Med forskellige øvelser vil du midt i al det fysiske blive udfordret mentalt og styrket i at kunne finde ro og nærvær i naturen omkring dig.

Både gennem en masse teamwork og alene vil vi finde ud af hvor meget vi egentlig kan!

Der er en overhængende fare for, at du kommer til at lære dig selv bedre at kende og at du gennem aktiviteter i naturen bliver udfordret på både krop og psyke mod det mål at blive bedre rustet til at angribe livet.

Alle kan selvfølgelig være med, så længe du tager ja-hatten på og er klar på at kaste dig ud i noget, der godt kan virke lidt utrygt – men dermed også giver dig mulighed for at vokse! Du må gerne kunne lide at blive beskidt – og buskort er ikke nødvendigt!

Magnus Kristiansen
Elevhold 2016/17

Magnus:
”Korinth er det hyggeligste sted på jorden – med fantastiske lærere, venner for livet og nye hobbyer. Set i bakspejlet var Korinth en personlig udvikling for mig, der bare skete – uden at jeg lagde mærke til det”.