Adventure

Du behøver ikke at være verdensmester, når du starter på Adventure-linjen. Men vi oplever, at mange kan og tør meget mere, når året er omme. Adventure-linjen er for dig, som er teamplayer med lyst til at være fysisk aktiv og tilbringe masser af timer udendørs. I med- og modspil med naturen vil du udvikle dig både fysisk og mentalt. Du kan vælge mellem to retninger. På Adventure Race får du masser af MTB, klatring og trailløb. På Adventure Vandaktivitet kan du tage roeruddannelsen IPP 1 og IPP2.

Dit skema vil følge årstidernes gang. Du vil prøve kræfter med trailrunning, kano, kajak, klatring, mountainbike, adventure race og m.m. Du kommer til at overnatte i det fri i bivuak eller telt på alle årstider, og du lærer at planlægge outdoor-ture. Der er risiko for, at du kommer i ret god form. Du kommer helt sikkert til at grine af dig selv og med dine venner.

Magnus Kristiansen
Elevhold 2016/17

Magnus:
”Korinth er det hyggeligste sted på jorden – med fantastiske lærere, venner for livet og nye hobbyer. Set i bakspejlet var Korinth en personlig udvikling for mig, der bare skete – uden at jeg lagde mærke til det”.