Sammenspil

Her er der mulighed for samarbejde, kreativitet og træning af tekniske færdigheder inden for musikken.

Du vil få muligheden for at spille sammen med andre i jeres helt eget band, hvor vi spiller velkendte pop og rock sange. Der er også en høj grad af medbestemmelse, hvor bandet selvfølgelig selv kommer med idéer til hvilke sange, der kan være med til at skabe den bedste oplevelse for gruppen.

Undervisningen fokuserer på at styrke evnen til at lytte, føle og reagere på hinanden, hvilket er vigtigt for at skabe en har­monisk lyd som band. Der er plads til øvede musikanter og nybegyndere, der har lyst til at prøve noget nyt for første gang.

Du vil blive introduceret til forskellige instrumenter og få muligheden for at vælge og fokusere på et primært instrument. Læreren vejleder jer individuelt og som en gruppe for at hjælpe med at finde hinanden gennem musikken.

Du vil også få mulighed for at prøve kræfter med produktion af musik med digitale værktøjer, hvilket vil give dig mulighed for at skabe og producere din helt egen musik. Gennem optrædener for resten af skolen vil du få mulighed for at vise dine musikalske fremskridt og dele glæden ved musikken med hele skolen.

Sammenspil er mere end bare et linjefag; det er en rejse, der vil styrke dine musikalske færdigheder, forbedre dine evne til samarbejde og skabe varige minder og venskaber.

Har du lyst til at udforske og udvikle dit musikalske talent? I Sammenspil er det netop det, det handler om.

Tag den visuelle
tur på linjefaget

Spil i band og udforsk musik sammen.

CVR-nr: 83280115
Copyright ©
2024
Korinth Efterskole. All Rights Reserved •
Privatlivspolitik