100-års jubilæum Korinth Efterskole

– Lørdag d. 10. september, Kl. 13-17.

Lørdag d.10. september fejrer vi skolens 100-års jubilæum. Det er en stor dag for os, og derfor vil det glæde os at se skolekreds, gæster udefra, samarbejdspartnere, gamle elever og venner af skolen til en festlig dag. Tilmelding til dagen er nødvendig, så vi kan tilrettelægge dagen på bedste vis.

Tilmelding foregår ved at anvende dette link: Tilmelding 100 års jubilæum

Programmet byder på hyggeligt samvær, forskellige aktiviteter, bål og snobrød. Der vil ligeledes være rig mulighed for at dele minder og historier om Korinth Efterskole med de øvrige gæster, ligesom det vil være muligt at høre lidt om skolens nu – og fremtid.

Kl. 13:00         : Velkomst, flaghejsning og sang.

Kl. 13:45         : Samvær og aktiviteter.

Kl. 15:00         : Fællessang og taler, blandt andet af Efterskoleforeningens formand Torben V. Rasmussen.

Kl. 15:45         : Samvær og aktiviteter.

Kl. 16:45         : Fælles afslutning og sang.

Vi har på Korinth Efterskole fokus på udelivet med eleverne. Har man som gæst denne dag, eller blot i kraft af sin tilknytning til skolen, et behov for at give skolen en gave ifm. jubilæet, vil vi sætte pris på, at det er noget eleverne får glæde af. Vi ønsker os derfor penge til shelters, så eleverne får endnu bedre muligheder for at prøve kræfter med udelivet, alternativt udstyr der taler ind i ude – og friluftsliv.

Hvordan giver jeg en pengegave?

Skolen kan kun modtage pengegaver, hvis der fra giveren bliver oplyst følgende:  Navn og adresse.

VI OPFORDRER TIL, AT MAN DONERER SAMMEN, EKSEMPELVIS PÅ ÅRGANGE ELLER LIGNENDE, SÅLEDES EN REPRÆSENTANT FOR FLERE PERSONER STÅR FOR AT OVERFØRE TIL MOBILEPAY ELLER BANKKONTO. ALLE PERSONLIGE OPLYSNINGER BLIVER BEHANDLET EFTER GÆLDENDE REGLER.

MOBILEPAY: 56415

BANK: 0828 / 8020130327

Mærk med: navn, adresse og ”gave Jubilæum” samt ”årgang” eller lignende.

Vi glæder os til se jer alle.