International

Du kan lide at diskutere politik og vil gerne vide endnu mere om demokrati og danske og internationale samfundsmæssige forhold. Den internationale linje er for dig, som er optaget af, hvad der sker ude i verden. Vi skal i fællesskab skabe udsyn til en verden, hvor det globale er udgangspunktet, men det er den lokale handling, som er vigtig.

Du skal have lyst til at læse artikler, fremlægge små opgaver og være aktiv, når det drejer sig om at finde løsninger på nogle af de dilemmaer, vi dykker ned i. Samtale og diskussion mellem jer elever er en væsentlig del af undervisningen. Vi afslutter forløbet med et rollespil, hvor du er den aktive part.

InternationalALT