Adventure på vand

Kan du lide vand så er dette linjefaget for dig.  Vi er på og i vandet så meget som muligt og det foregår primært i kano og kajak.  Du bliver våd og får en masse gode grin og sjove forskrækkelser – selvfølgelig i trygge omgivelser.  Vi arbejder med teknik, redningsøvelser og turplanlægning.  Vi ser på udstyr og den rette påklædning.  Niveauet vil svare til et ”frigivelseskrav” i kajakklub-sammenhæng.  Hvis du vælger ”Adventure på vand” kan desuden du tage roeruddannelsen IPP 1 og IPP2.

Undervisningen er en blanding af teknikøvelser og oplevelsen af at tage på tur i kajakken i form af korte dagsture i det sydfynske øhav med madpakker og snacks.

Du skal kunne svømme, men du behøver ikke at have sejlet i kajak før.  Har du mod på at udfordre din balance og se havbunden på hovedet, så er ”Adventure på vand” lige noget for dig!

Magnus Kristiansen
Elevhold 2016/17

Magnus:
”Korinth er det hyggeligste sted på jorden – med fantastiske lærere, venner for livet og nye hobbyer. Set i bakspejlet var Korinth en personlig udvikling for mig, der bare skete – uden at jeg lagde mærke til det”.