På Korinth Efterskole kan du være elev på 9. eller 10. klassetrin. Det er muligt at være elev 2 år i træk, hvis både du, dine forældre og skolen synes, det er en god ide.

Hvis du ønsker at blive elev på Korinth Efterskole skal du klikke på det skoleår, du ønsker at være efterskoleelev på vores skole. Herefter åbnes der for en online tilmeldingsformular, som du skal udfylde sammen med dine forældre.

Du er først endelig tilmeldt, når du har betalt indmeldelsesgebyr, og du har haft en samtale med en lærer på Korinth Efterskole.


2.års elev på Korinth Efterskole

På Korinth Efterskole er der mulighed for at være 2. års elev. Hvis du ønsker at blive 2. års elev, er det noget, du søger om, og personalet vurderer efter ansøgningen, om der er basis for et år mere på Korinth Efterskole.

Vi lægger vægt på en række kriterier for at kunne blive optaget som 2. års elev. Disse skal du sammen med dine forældre overveje, inden du søger. Du skal også have en samtale om din ansøgning med en gruppe bestående af lærere og ledelse, inden du kan optages som 2. årselev.


For at blive endelig tilmeldt, skal der betales indmeldelsesgebyr. Depositum overføres til næste skoleår og afregnes ved afslutningen af 2. skoleår.

Elevpakken på 1000,- kr. (tøj, blå bog mm.) skal også indbetales.

Søren Hilke
Elevhold 2016/17

Søren:
”Det bedste, jeg har taget med mig fra Korinth, er venner for evigt. For mig står udeskolen som den fedeste tid med et fællesskab, vi alle sammen gjorde noget for”.