Korinth Efterskole er en friluftsefterskole for 84 elever på Sydfyn. I år har vi udvidet paletten af linjefag, herunder muligheden for at tage jagttegn på linje. Derfor søger vi en engageret og relationelt stærk jagttegnslærer, der har de nødvendige og lovpligtige certifikater. Tidsrummet er 4-6 timer om ugen onsdage fra sidst på formiddagen og frem, samt diverse ture ud af huset.

Vi er en skole, hvor dialogen med eleverne i undervisningen er vægtet højt. Vi søger en ildsjæl, der brænder for naturen, jagt og undervisning af 9.-10. klasses elever. En person der kan motivere og inspirere til at fordybe sig. Har du lokalkendskab er det en fordel. Vi er interesseret i at høre, hvad du kan samt tænker en jagttegnslinje skal rumme. Der er rig mulighed for at præge indholdet.

Dine gode ideer, personlige egenskaber, undervisningserfaring og forbindelser er samlet medvirkende til at vi kan lave Danmarks bedste jagttegnslinje, – og lad os endelig høre, hvis du kan byde ind med andre spændende områder end jagt. Måske har du efterskoleerfaring?

Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte forstander Henrik Thrane på 21226640 eller mail henrik@korinth-efterskole.dk

Vi tilbyder løn efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhentes der børne- og straffeattest.

Ansøgningsfristen er d. 2. oktober 2023. Samtaler afvikles d. 10. oktober.

Ansøgningen mærkes ”jagttegnslærer” og sendes til kontor@korinth-efterskole.dk.

Stillingen ønskes besat som timelærer pr. 1. november.