Betalingsbetingelserne

• Jeg erklærer mig hermed indforstået med, at min søn/datter bliver elev på Korinth efterskoles vilkår, og påtager mig økonomiske ansvar i forbindelse med skoleopholdet, herunder betalingsforpligtelserne ifm. ind-og udmeldelse (såfremt skoleopholdet afbrydes i utide).
  • Ret til at se oplysninger (indsigtsret): Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig og en række andre oplysninger. Skolen tager et gebyr på kr. 200,- for dette arbejde.

Betaling

Et år på Korinth Efterskole bliver dels betalt af forældrene – dels af den danske stat. Ugeprisen for skoleåret 2021-2022 på Korinth Efterskole er 2.500 kr. Indmeldelsesgebyr er 2500 kr., og depositum 2000 kr. I elevpakken der koster 1000 kr. får man bl.a. en tøjpakke og blå bog.

Betalingen er opdelt i 11 rater. Første rate falder 1. juni inden skolestart i august. Juli er betalingsfri, og de resterende rater falder fra og med 1. august til og med maj i slutningen af skoleåret. I ugeprisen er inkluderet betaling til den årlige rejse – ikke lommepenge på turen.

Skolekontrakt >>