Økonomi

Et år på Korinth Efterskole bliver dels betalt af dine forældre – dels af den danske stat. Ugeprisen for skoleåret 2018-2019 på Korinth Efterskole er: 2385,- kr.

Betalingen er opdelt i 11 rater. Fem rater før 1. januar og fem efter. Dine forældre betaler 1 måned forud. I ugeprisen er inkluderet betaling til den årlige udenlandsrejse – ikke lommepenge.

Beregn hvad dine forældre skal betale

Beløbet, som staten støtter dit efterskoleophold med, afhænger af dine forældres indkomst. Efterskoleforeningen har lavet en ”betalingsberegner”, der kan udregne, hvad staten støtter med, og hvad dine forældre selv skal betale.

Betalingsberegner https://www.efterskole.dk/da/Schools/Fyn/Korinth_Efterskole/Pricing

Forældreintra

Dine forældre kan følge med i din hverdag på vores intranet, som hedder Skoleplan. Vi tilstræber at samle al vores kommunikation på Skoleplan, så dine forældre føler sig velinformerede.
Vi kan selvfølgelig også altid kontaktes på mail eller telefon. Din familie er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, når der opstår spørgsmål.

Bliv elev

På Korinth Efterskole kan du være elev på 9. eller 10. klassetrin. Det er også muligt at være elev to år i træk, hvis både hjemmet, eleven og skolen synes det er en god ide.

Du er velkommen til at komme og besøge os. Vi kan tilbyde en rundvisning på de fleste hverdage og hverdagsaftener, hvis du kontakter os forinden på telefon 6265 1067 eller på mail: kontor@korinth-efterskole.dk

Hvis du tilmelder dig som elev, modtager du indmeldelsespapirer i løbet af en uge. Du skal udfylde papirerne sammen med dine forældre og sende dem retur til os. Der skal desuden betales et indmeldelsesgebyr på 2.000,- kr.

Når vi har modtaget indmeldelsespapirerne fra dig og indbetalt gebyr og depositum, er du optaget på skolen. Derfra er der kun tilbage at glæde sig!